Grattis, dräktig, Pytte ...

Vi börjar med att säga ett stort GRATTIS till Nicklas med lilla ”Mega” Birdie Nam Nam CC's Golden Fairy som tog hem sitt 3:dje förstapris i lydnadsklass 1 och numera kan lägga till titeln LP1 framför sitt namn. Så himla bra gjort. Ni är ett härligt team. Lycka till i framtiden. Mega kommer ur kombinationen Megadroms Cobra och Gundog’s Choice Cheyenne ”Yenna”.

Yenna är dräktig! Bilden är tagen i helgen som var. Ca 3 veckor till planerad valpning och visst har hon en fin liten mage. Valparna ökar sin storlek med 75 procent de 3 sista veckorna så det finns nog några stycken där inne. Ska bli jättespännande att se hur många som tittar ut.

Yenna tar det här med dräktigheten med ro. Ligga och tugga på en pinne är en alldeldes utmärkt sysselsättning. 
Vår lilla tjockis :)

Är du / ni nyfikna på den här kombinationen slå mig en signal på 070-4931674 så berättar jag gärna mer.

Mitt i all glädjen kom så den dagen igen som ingen vill vara med om. Allt gick så fort. Efter en kort tids sjukdom var vi tvungna att hjälpa vår gamla trogna familjemedlem Pytte att vandra vidare över regnbågsbron. Världens goaste och raraste tjej blev 12 år. Du är djupt saknad men kommer alltid att finnas med i våra hjärtan och du lever vidare i dina underbara barn. En vacker dag möts vi igen min underbara tjej <3

RSS 2.0